Exclusieve Badmode Online

Published Dec 18, 22
6 min read

Table of Contents


Cos Badmode

m en o. a: “Da’s geheim, dat zeg ik niet (badmode voor kinderen). Blijft ook geheim” “Is dit hitgevoelig? O, waar zit het ‘m in…nou, ik ben er wel een beetje beroerd van, echt waar, dat mag ik toch wel zo zeggen he?” Na afloop van het nummer (stilte): “Ik vind dit wel een leuk gedeelte trouwens, van dit plaatje (badmode voor kinderen).P: “Dit is heel erg wat u doet weet u dat? U komt er nou niet meer in, gaat u maar weg. Nee, dat kost handenvol geld”, “Daar ben ik niet van gediend, dat riekt allemaal naar humor”8 Met o. m en o. badmode voor kinderen. a: “Zeg ik niet”. “Wilhelmina, ik vond het helemaal zo gek nog niet, zelfs uitgesproken fraai hier en daar”.

20 “Eh, ik zou nu graag aan ons programma beginnen zo’n beetje”9 “welke nietsnut hier haalt het in z’n hoofd om deze uitzending te openen met een sinterklaasplaat?! Zeker omdat het vijf december is! De hele dag op de radio en televisie dat gezeik over die sinterklaas, daar doen wij hier niet aan mee!! Met die humor ook, met leuke sinterklazen, die weet ik wat allemaal, we trekken ons er hier niks van aan(…)daar doen we hier niet aan mee!!!… dat moest er even uit” (badmode voor kinderen).“Sorry. Ik lijk Knasterhuis wel. O, die komt ook nog. Boerenlul. Vreselijke man is dat. Maar ja, daar is een afspraak over gemaakt”. P. schreeuwt. “O, dat was iets te hard hè? Moet niet zo hard schreeuwen hè, nee. Nou, ik schreeuw als ik dat wil hoor. Zit toch zo’n limit erin, in dat ding, in die hamerslaglaktafel? Zeg, kan even dat gepiemel op die piano eh… - badmode voor kinderen.

Met o. m en o. a: “Dat zeg ik niet. Dat hoort u vanzelf wel” lange stilte. 13 “ik kijk uit het raam, naar een wel zeer onverkwikkelijk, typisch Januari-zwerk”, “stomme omroep is dat toch, die Vara”14 “Deze week in een iets andere opzet: er zijn wat rubrieken uitgevallen, er zijn wat rubrieken bijgekomen(…)Die opzet hebben we niet al te abrupt willen doen, omdat dan ook weer luisteraars daarop afknappen.

Of zal ik er mee doorgaan, wat vind joe?” “we gaan geen platen draaien hier op de radio”, Op gedempte toon over Knas: “Enne, laat hem hier niet meer binnen dan hè, als ie terug komt met z’n koffertje, hè? Is toch geen doen zo” Tegen Campert over Somberman’s actie: “Dat afraffelen, dat kunt u zo weergaloos(…)het is hopelijk een beetje dun boekje?(….)en wie maakt het rottige omslag?(…) Heeft u daar zelf enige invloed op gehad of is Slabbers u gewoon toegewezen(…) Hoe kom ik daar nou toch op, hoe red ik me hieruit? Ik maakte ineens een faux-pas.(…) Wanneer is die ellendige boekenweek weer, met vlaggen en wimpels?(…)armzalig boekenweekgeschenkje- ik heb het even niet over de inhoud hoor, want dat zal wel in orde zijn, zeker als het afgeraffeld is.”(…) Campert: ‘wel Plafond, aardig gesprek” P: Ga je nu weer naar Welling?”(…) P: “leerzaam programma wordt het nog” C: “heel didactisch” P: “Nou, dit wordt niks dit gesprek he?(…)maar ja, je doet het voor de mensen he(…)nee, ik mocht niet ophangen namelijk, kreeg ik een seintje, ik moest afwachten tot u ophing”16 “ik ga hier niet die post een beetje behandelen, dat zijn allemaal hele persoonlijke brieven die ik krijg op die uitzendingen… (badmode voor kinderen).

Badmode Maat 44Na deze tirade: “dus blijf brieven sturen, want die worden allemaal behandeld”17 Tegen Reinbert de Leeuw: “Er zijn een heleboel mensen die wat u knijst niet zo diggen(…) ja, over provocatie gesproken, wanneer bent u eigenlijk begonnen met een snor te dragen?(…) “, “U mag de wijn wel mee, maar het glaasje laten staan (badmode voor kinderen). bikini trends 2023.

heb ik wel eens ergens gelezen… Maar ook niet voor de grootste gemene deler van het Nederlandse volk!”, “Nou, komt die verkeersinformatie nog, anders gaat het niet door!”, “ik heb me zo voorgenomen om dat nou eens keurig te doen”, “Hou nou eens even je kop met die jingles!”, “Wie is Evert van Benthem nou weer?”22 “een gloednieuwe herkenningstune, een kenmelodie noemen de Belgen dat”, “Ik hoop wel dat die goeie bui een beetje over gaat”, “wij doen vanmiddag aan radiorijm, moet u maar eens opletten”, “ik word een beetje gruizig van deze muziek”, “Het gesprek neemt nu een onaangename wending.”, “Knasterhuis ligt hier ook nog steeds”24 “Fantastisch lawaai is dit” over Prince - badmode voor kinderen. zwarte bikini.

34 “die sjagerijnige bui van mij is nog wel overheen te komen, maar dat die papieren hier niet in orde liggen, dat is erger”. Over een boek van Oek de Jong: “opzomerende grascirkel waaiende kutten”, “Ik wordt altijd zo neerslachtig van dat opzomeren.” ”dag meneer, wie is u?”, over mannenzaad bij katholieken: “Als er niet iets passends bij de hand is mogen ze niet zelf dat even een rukje aan geven, zeg maar, hè”, “ja, van die beroerde barok troep rotzooi, weet ik of mooi, ik bedoel oh sorry”, “ja, donder nou maar weer op hè, daaeeeg”35 “je kan misschien beter een thermometer opeten, daar zit minder kwik in dan in de nieuwe haring”36 “ik heb zo’n last van modern levensbesef de hele tijd”.Nou die paradigma’s die houdt u straks nog aan me te goed, het schijnt moeilijk te zijn… (bikini trends 2023). Dit zijn helemaal geen paradigma’s, trut.”, “…wat met boekén te maken heeft, en niet dat Boudewijn Buch-geleuter over literatuur, maar echt iets steekhoudends.”, “wat heeft het nou voor nut om dat zo idioot vlug te zingen”41 “Toch wel een leuk plaatje eigenlijk…jammer dat ik er zo doorheen heb gepraat” “Ik laat me er toch niet voor behandelen, want het heeft nog bijverschijnselen…de bijverschijnselen van zo’n behandeling tegen glossolalie- heet dit, wat ik heb, woordkraam- dat heeft als nadelig bijverschijnsel dat je dan heel stil wordt.”, “Wat een onvervalst kutnummer is dit zeg, god zal me liefhebben, “Vrede op paarden, zingen ze dan”, “Godver, eh, ik bedoel eh… jezus christus bedoel ik ja.

Noteert u dat even.”54 “Hè godverdomme, niet weer Kuttje nu alweer!! Verdomme”. badmode voor kinderen. “Plus een bord gelul van Cor Galis”57 “Jammer, mais elás”58 “Jacqueline is hier binnen komen huppelen. Zij heeft twee hoogrode koontjes mede gebracht. Het zou een heel vrolijk gezicht zijn, ware het niet dat zij een pertogeen versomberde Jan Vos in haar kielzog meevoert”, “Wat is joe favoriete drankje, als ik even mag doordraven”, “Ik zou zo graag iets onaangenaams over collega’s willen horen” “een soort dubbele betekenis meteen d’rbij geplet”61 “Ik ben in een van matig tot goede bui, dus het kan nog keren”, “Zou je niet eerst even plassen Wilhelmina, omdat je zo staat te wiebelen”, “Hoe ben je eigenlijk ooit bij de radio terecht gekomen Broekema, volgens mij kan je niet eens een fietsenstalling beheren”62 “Als ik wat mat overkom, dan doe daar uw voordeel mee, en vergeet niet uw achterdeel te doen met Jif”, “Potverdomme, wat een levensblijheid, als dat maar goed gaat vandaag”, “Broekema is hier nu niet, want die heeft last van een post-natale depressie”, “Misschien word ik ooit wat milder, maar dan is de dood ook dichterbij”63 “Ja Wilhelmina, maar neem dan een man, en een kind.

Navigation

Home

Latest Posts

Loodgieter Best

Published Aug 09, 23
8 min read

Loodgieter Strombeek-bever

Published Jul 17, 23
9 min read

Loodgieter Burcht

Published Jul 15, 23
10 min read